Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ "LET'S DO IT GREECE"

Ο Δήμος Αμυνταίου συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πανελλαδική δράση «Let’s do it Greece». Η δράση θα πραγματοποιηθεί τηνΚυριακή 29 Απριλίου 2018 στο Άλσος Πευκάκια στο Αμύνταιο από τις 10:30 π.μ. - 13:00 μ.μ. Ο Δήμος Αμυνταίου θα εξασφαλίσει τον απαραίτητο εξοπλισμό καθαριότητας (γάντια, σακούλες απορριμμάτων, σκούπες) και νεράκια για τους εθελοντές. Παράλληλα, επειδή στόχος της δράσης εκτός από τις παρεμβάσεις καθαριότητας και καλλωπισμού είναι και η ευαισθητοποίηση του κοινού και ιδιαίτερα των παιδιών για περιβαλλοντικά ζητήματα, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο διαδραστική εκδήλωση για τα παιδιά.Καλούμε τους δημότες, τους φορείς , τους συλλόγους και τα σχολεία του Δήμου να λάβουν μέρος στην εθελοντική δράση!!!
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Δημάρχου (2386350130, κα Κοσμοπούλου Αρετή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.