104 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΟΥΝ 2 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν 2 ημεδαποί, ένας 54χρονος και μία 24χρονη σε περιοχή της Κοζάνης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς. 
Στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον 54χρονο και συνοδηγό την 24χρονη όπου κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν εντός αυτού οκτώ (8) τσουβάλια που περιείχαν σαράντα (40) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους εκατόν τεσσάρων (104) κιλών.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
-104- κιλά ακατέργαστης κάνναβης,
ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
-2- κινητά τηλέφωνα και
-2- κάρτες SIM.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)