Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ/ΝΤΡΙΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ε.Ε.Σ.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος εκπαιδεύσεως Εθελοντών/ντριών Νοσηλευτικής ΕΕΣ που πραγματοποιήθηκε φέτος (Ιανουάριος-Ιούνιος 2018) στην πόλη του Αμυνταίου, το Τμήμα ΕΕΣ Φλωρίνης εκφράζει και δημοσίως θερμές ευχαριστίες, σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του εγχειρήματος ως εξής.
- Δήμο Αμυνταίου και ειδικότερα τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Κων/νο Θεοδωρίδη, για την παροχή θερμαινόμενης αίθουσας στο Γενικό Λύκειο Αμυνταίου, όπου διεξήχθη το θεωρητικό μέρος της εκπαιδεύσεως.
- Διευθύντρια Γενικού Λυκείου Αμυνταίου κ. Ευαγγελία Ζούλα, για την άψογη φιλοξενία καθώς και τη διάθεση εκπαιδευτικού εξοπλισμού-εποπτικών μέσων, που διευκόλυναν τη διδασκαλία.
- Επιστάτη Γενικού Λυκείου Αμυνταίου κ. Δημήτριο Νάτη, για την τεχνική βοήθεια που χρειάστηκε σε διάφορες περιστάσεις. - Ιατρό-Ορθοπαιδικό κ. Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο, για τα μαθήματα Ανατομίας και Φυσιολογίας.
- Γενικό γιατρό κ. Ρηγίνο Μέσσιο, για τα μαθήματα Παθολογίας και Προληπτικής Ιατρικής και Υγιεινής.
- Γενική γιατρό κ. Αναστασία Βακφάρη, για τα μαθήματα Χειρουργικής.
- Φυσίατρο κ. Αγγελική Σταυριανού, για τα μαθήματα Κινητοποίησης, Έγερσης και Φυσικής Αποκατάστασης ασθενούς.
- Ψυχολόγο κ. Γεωργία Αποστολία, για τα μαθήματα Διαχείρισης άγχους-Ψυχολογικής προσέγγισης ασθενούς-Ψυχολογικής αποφόρτισης Εθελοντού
- Διαιτολόγο κ. Ευανθία Καφετζή, για τα μαθήματα Διαιτολογίας.
- Διευθυντή ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Αμυνταίου κ. Μιχαήλ Καλλίνη, για την πολύτιμη συνεργασία.
- Προϊσταμένη κ. Φιλιώ Μπούκτση και Νοσηλευτικό προσωπικό ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. για την ένθερμη φιλοξενία και εκπαίδευση των νέων Εθελοντών ΕΕΣ, κατά την διάρκεια της Πρακτικής Ασκήσεως στη δομή.
- Διευθυντή Κέντρου Υγείας Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνο Κούρη, για την πολύτιμη συνεργασία.
- Προϊσταμένη κ. Αρετή Πετρίδου, Νοσηλεύτρια κ. Ειρήνη Θεολογίδου και λοιπό Νοσηλευτικό προσωπικό Κέντρου Υγείας Αμυνταίου, για την ένθερμη φιλοξενία και εκπαίδευση των νέων Εθελοντών ΕΕΣ, κατά την διάρκεια της Πρακτικής Ασκήσεως στη δομή.
- Εθελόντρια ΕΕΣ Τάξεως 2011 Τμήματος Φλωρίνης κ. Αντωνία Παπαβασιλείου, για την συνεχή και ποικίλη συμβολή της στην υλοποίηση του προγράμματος.
Χωρίς την προθυμία και τον ζήλο των ανωτέρω προσώπων και φορέων, αναμφιβόλως δεν θα είχε επιτευχθεί η υλοποίηση του προγράμματος. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά και ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες μαζί τους.
ΤΜΗΜΑ ΕΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.