ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον κ. Κώτσου Ευάγγελο για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξε προσφέροντας στο Νοσοκομείο μας ενός (1) κρεβατιού, ενός (1) στρώματος απλού, ενός (1) στρώματος αέρος καθώς και δύο (2) κάγκελων για την κάλυψη των αναγκών του. Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η ευγενική του αυτή προσφορά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Η κίνηση αυτή ευχόμαστε να βρεί μιμητές.

Η Διοίκηση  του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της στην κα. Καϊμάρα Ελευθερία για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξε προσφέροντας στο Νοσοκομείο μας επτά (7) μαξιλαροθηκών, έξι (6) σεντονιών και ενός (1) παιδικού μαξιλαριού για την κάλυψη των αναγκών του. Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η ευγενική της αυτή προσφορά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.
Η κίνηση αυτή ευχόμαστε να βρεί μιμητές.
Η Διοίκηση  του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της στην εταιρία ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΙΚΕ για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξε προσφέροντας στο Νοσοκομείο μας δωρεάς ενός Tablet (01) για τις ανάγκες της ορθοπεδικής κλινικής.Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η ευγενική αυτή προσφορά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.
Η κίνηση αυτή ευχόμαστε να βρεί μιμητές.
Ο Διοικητής
Χιωτίδης Γεώργιος

                                                                                                             

                                                                                                



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)