Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥΣ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ-ΣΙΤΑΡΙΑΣ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαγωνισμοί για τους αναδασμούς στις Τοπικές Κοινότητες Αμμοχωρίου και Σιταριάς, με ανάδοχο την εταιρεία ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ Α.Ε. η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τις σχετικές εργασίες. Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στις ανωτέρω Τοπικές Κοινότητες, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νου Γέρου, στελεχών της εταιρείας ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ Α.Ε. και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Φλώρινας, κατά τη διάρκεια των οποίων έγινε ενημέρωση των ενδιαφερόμενων για τις διαδικασίες των αναδασμών, με τους κατοίκους να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη διαδικασία.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των εργασιών για τους αναδασμούς στις Τοπικές Κοινότητες Αμμοχωρίου και Σιταριάς.
Η έκπτωση δίνει τη δυνατότητα στην Π.Ε. Φλώρινας να εξοικονομήσει πόρους, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για τους αναδασμούς στις Τοπικές Κοινότητες Νεοχωρακίου, Αρμενοχωρίου, Περάσματος και Σκοπιάς. Με τα συγκεκριμένα έργα δρομολογούνται σημαντικές εξελίξεις στον αγροτικό τομέα. Ελπίζουμε να ενταχθεί στο νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) και το αρδευτικό του φράγματος της Τριανταφυλλιάς που, σε συνδυασμό με τους αναδασμούς, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.