ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΟΥ ΚΑΡΕΑ

Δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο είναι ο απολογισμός των αθλητών/τριών των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Α.Ο. Καρέα σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία στην Αθήνα.Οι αγώνες έγιναν το Σαββατοκύριακο 23-24/2/2019 στο Δήμο του Βύρωνα και πήραν μέρος 233 αθλητές/τριες από 59 σωματεία της χώρας. Η ομάδα μας αποτελούνταν από 14 παιδιά, τα οποία συνόδευε ο προπονητής Λίβιου Περντοάικα και γονείς των παιδιών.
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε για μία ακόμα φορά η Χρυσή Φωτιάδου, η οποία ήταν ασυναγώνιστη και κατέκτησε αήττητη την 1η θέση στην κατηγορία των Κορασίδων. Ανάλη ήταν και η πορεία της Δανιέλας Γραμματοπούλου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Νεανίδων. Στην κατηγορία των Παγκορασίδων μεγάλη διάκριση κέρδισε η Αλεξία Μάλο που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την 3η θέση που κατέλαβε.
Πολλές καλές θέσεις κατέκτησαν και τα υπόλοιπα παιδιά δείχνοντας την δυναμική της Φλωρινιώτικης ομάδας.Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΘΕΣΕΙΣ
Νεάνιδες [16]: Δανιέλα Γραμματοπούλου (1η)
Παίδες [57]: Ιωσήφ Ελσάμι (17ος), Σωτήρης Μούσιας (26ος)
Κορασίδες [34]: Φωτιάδου Χρυσή (1η), Δέσποινα Άμπα (6η), Μαρία Γιώτη (16η)
Παμπαίδες [50]: Κων/νος Σωτηρίου (9ος), Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (14ος), Ζαχαρίας Ελσάμι (17ος), Στέφανος Ουλιάρης (32ος)
Παγκορασίδες [29]: Αλεξία Μάλο (3η), Γεωργία Σπανού (9η), Νεστορία Χρυσοστομίδου (16η), Ειρήνη Χρυσοστομίδου (26η)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ