Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες προς τον ιατρό κ. Ιωάννη Μουμουλίδη για την ολοπρόθυμη και ανιδιοτελή συμβολή του στην επιμόρφωση των Εθελοντών Νοσηλευτικής, μέσα από μια σειρά συναντήσεων οι οποίες κάλυψαν τα κυριότερα προβλήματα που αφορούν στη λειτουργία των ώτων, ρινός και του λάρυγγος. 
Οι Εθελοντές του τμήματος έλυσαν πολλές απορίες και έλαβαν πολύτιμο προσανατολισμό για τους ανθρώπους που φροντίζουν, καθώς και για τον εαυτό τους. Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Φλώρινας ευελπιστεί και σε μελλοντική συνεργασία μαζί του και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους επιστήμονες από τον χώρο της υγείας, να συμβάλλουν στην προσπάθεια κατάρτισης των Εθελοντών του Τμήματος, μέσω των οποίων ωφελούνται πολλοί συνάθρωποί μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.