ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΚΡΗΤΙΚΟΥ: 'ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ"

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις δικαστικές διώξεις αγροτών που πρωτοστατούσαν στα μπλόκα και για την εκδίκαση της υπόθεσης που θα γίνει αύριο, 1 Μαρτίου 2019, στα δικαστήρια της Λάρισας, η πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου, Κρητικού Διαμάντω, δήλωσε τα εξής:
Για πρώτη φορά εδώ και 25 χρόνια που πρωτοξεκίνησε αυτή η μορφή διαμαρτυρίας των παραγωγών όλης της χώρας, διώκονται δικαστικά και τόσο άμεσα πρόεδροι Αγροτικών Συλλόγων, Διοικητικά Συμβούλια Ομοσπονδιών και συναγωνιστές αγρότες. Η κλήση για το αυριανό δικαστήριο επιδόθηκε στους συναδέλφους αγρότες που διώκονται, κατά την έναρξη των φετινών κινητοποιήσεων. Για πρώτη φορά η ελληνική κυβέρνηση προσπάθησε να διαλύσει τις αγροτικές κινητοποιήσεις, πριν ακόμα ξεκινήσουν. Έτσι έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να καμφθεί όσο περισσότερο γινόταν ο αγώνας της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, που τα τελευταία χρόνια έχει φέρει σπουδαία αποτελέσματα προς όφελος των μικρών και μεσαίων παραγωγών της χώρας μας. Είναι πολύ λυπηρό άνθρωποι που στο παρελθόν έδιναν αγώνες και στήριζαν το διεκδικητικό πλαίσιο όλων των κοινωνικών ομάδων να στρέφονται τόσο άμεσα ενάντια στους εκπροσώπους θεσμοθετημένων φορέων των αγροτών και των κτηνοτρόφων. Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε αύριο το παρών στα δικαστήρια Λάρισας, ώστε να αντιληφθεί τόσο η σημερινή κυβέρνηση, όσο και η αυριανή ότι το αγροτικό κίνημα δεν φοβάται και δεν φιμώνεται. Όλοι μαζί θα πρέπει να είμαστε στο πλευρό των
συναδέλφων μας, ώστε να στηρίξουμε την απολογία τους, και ηθικά και οικονομικά.
Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου αλλά και η Πανελλαδική Επιτροπή
Μπλόκων θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα δικαιώματα όλων των παραγωγών , ειδικότερα των μικρομεσαίων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)