Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα  στις 6 το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
΄Εγκριση της με αριθμό 19/2019 απόφαση της Δ.Ε.Τ.Ε.Π.Α. που αφορά την « Έγκριση σύναψης σύμβασης παροχής δανείου με τραπεζικό ίδρυμα και της διακήρυξης για την κάλυψη μέρους της ιδίας συμμετοχής της Δ.Ε.Τ.Ε.Π.Α. στην εκτέλεση της πράξης «Μονάδες Παραγωγής Θερμικής Ενέργειας με βιομάζα για την ΤΘ Αμυνταίου ισχύος 30MW» ενταγμένης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020 (ΕΠΑνΕΚ)» και διάθεση πιστώσεων».
Προγραμματισμός προσλήψεων (8ΜΗΝΑ).
Έκδοση σύμφωνης γνώμης για την εγκατάσταση μετεωρολογικού ιστού ύψους 80 μ της εταιρίας ‘EDFENGREECΕ A.E. & ΣΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ 10 Ε.Ε.’ στην θέση «Αερορράχη» περιοχής Νυμφαίου (συστάδα 5β δημοτικού δάσους)
Πρωτόκολλο προσωρινής παραλαβής του έργου με τίτλο “Αντικατάσταση Τμημάτων Δικτύων ΄Υδρευσης και Αποχέτευσης Τ.Κ. Ασπρογείων”.
΄Εγκριση διαγραφής οφειλής από τους βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου Αμυνταίου.
Συζήτηση και λήψη απόφασης για ανανέωση του συμφωνητικού εκμίσθωσης μεταξύ της ΔΕΤΕΠΑ και του Δήμου Αμυνταίου.
Οργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων από τον Δήμο Αμυνταίου για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας 2019 στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Αμύνταια 2019».
Συμμετοχή Δήμου Αμυνταίου στην πανελλαδική εθελοντική δράση “LET’S DO IT GREECE”.
Διοργάνωση εκδηλώσεων για την προβολή της νέας ταινίας παραγωγής Δήμου Αμυνταίου «ΙΧΝΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ».
Οργάνωση εκδήλωσης στην Τ.Κ. Αετού, για ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΕΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.
Υποχρεωτική αναμόρφωση στοχοθεσίας 2019.
Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
΄Εγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής γενικών υπηρεσιών Δήμου Αμυνταίου.
Έγκριση επιχορήγησης συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.