ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ 63 ΚΙΛΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί  ηλικίας 45 και 22 ετών, σε περιοχή της Κοζάνης, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς. 
Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη των δυο (2) αλλοδαπών, ενώ όπως πρόεκυψε από την προανάκριση, στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και 45χρονος αλλοδαπός, έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης και Γρεβενών, χθες το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 45χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν εντός αυτού και κατασχέθηκαν 4 ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν συνολικά 57 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 63 κιλών και 758 γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, συνελήφθη και ο 22χρονος, διότι όπως διαπιστώθηκε, ως οδηγός έτερου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που προπορευόταν, λειτουργούσε ως προπομπός, διευκολύνοντας τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών και ενημερώνοντας τον 45χρονο για ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων. Από τους αστυνομικούς  κατασχέθηκαν 63 κιλά και 758 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,  2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, 2 κινητά τηλέφωνα και 2 κάρτες SIM .
Την π ροανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.
Οι δυο συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους καθώς και σε βάρος του τρίτου 45χρονου εμπλεκόμενου ατόμου, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)