Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΙΤΑΡΙΑΣ

Με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιταριάς, κ. Γεώργιο Τουριάνη, τον Αντιπρόεδρο, κ. Θεόδωρο Μιχαήλ και τον Γραμματέα, κ. Σταύρο Τάντση, συναντήθηκε τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Παρών στη συνάντηση, επίσης, ήταν και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας, κ. Χρήστος Μπαρδάκας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα μέλη του Συλλόγου ενημέρωσαν τον κ. Δήμαρχο για τις προγραμματισμένες δράσεις τους για το έτος 2019, καθώς και για την έως τώρα δράση του. Παράλληλα, τον ευχαρίστησαν για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους. Ο κ. Δήμαρχος καλωσορίζοντας το προεδρείο του Συλλόγου αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα δραστηριοποίησης των νέων, οι οποίοι ασχολούνται ενεργά με τα κοινά και τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας. «Ο Δήμος Φλώρινας», είπε, τέλος,«θα στηρίξει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του τις δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιταριάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.