ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΑΓΩΝΑΣ ΥΓΕΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΧΛΑΔΑΣ, ΒΕΥΗΣ,ΙΤΕΑΣ, ΛΟΦΩΝ, ΜΕΛΙΤΗΣ, ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ, ΠΑΛΑΙΣΤΡΑΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΙΤΑΡΙΑΣ, ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι: Αχλάδας, Βεύης, Ιτέας, Λόφοι, Μελίτης, Νεοχωρακίου, Παλαίστρας, Παπαγιάννης, Σιταριάς, Σκοπού, Τριποτάμου, καθώς και σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των κοινοτήτων του πρώην Δήμου Μελίτης, συναποφασίσαμε την διοργάνωση από κοινού εκδηλώσεων, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας, την Κυριακή 07 Απριλίου 2019, με την επωνυμία , «Αγώνας Υγείας».Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους συνδημότες μας στον τομέα της υγείας και στόχο, < Καλύτερη υγεία, Καλύτερη ζωή για όλους>. Δεν μας ενδιαφέρουν οι νικητές αλλά η συμμετοχή και η νίκη όλων μας και ελπίζουμε ότι οι εκδηλώσεις αυτές θα γίνονται κάθε χρόνο δημιουργώντας έτσι έναν νέο θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.- Υπεύθυνο συντονισμού και εκπρόσωπο τύπου, ορίζουμε τον ΛΙΟΥΛΙΟ
Αντώνιο κάτοικο Τ.Κ. Σιταριάς.-
Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε αγώνες τριάθλου, στα αγωνίσματα, Ποδηλασία – Βάδην –Δρόμου πέντε (5) και δέκα (10) χιλιομέτρων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Α) Εκκίνηση ποδηλατικού αγώνα MΤΒ, 23 χλμ. ώρα 10:30, από την Τ. Κ. Σιταριάς με διαδρομή: Παλαίστρα, Τριπόταμο, Παπαγιάννη, Ιτέα, Νεοχωράκι, Μελίτη, Αχλάδα με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας. Στην εν λόγω διαδρομή οι πρώτοι ποδηλάτες θα ενώνονται με τους συμμετέχοντες των Τ.Κ. από τις οποίες θα διέρχονται.
Β) Εκκίνηση από Τ.Κ. Ιτέας ώρα 11:00, αγώνα βάδην δώδεκα (12) χιλιομέτρων, με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας.
Γ) Εκκίνηση από τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρακίου, ώρα 11:20, αγώνα δρόμου δέκα (10) χιλιομέτρων, με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας.
Δ) Εκκίνηση από κεντρική πλατεία Τ.Κ. Μελίτης, ώρα 11:45,αγώνας δρόμου πέντε (5) χιλιομέτρων, με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας.
Ε) Εκκίνηση ποδηλατικού αγώνα από κεντρική πλατεία Αχλάδας, ώρα 12:00 , μήκους χιλίων πεντακοσίων μέτρων (1,500), για παιδιά ηλικίας από έξι (6) έως δώδεκα (12) ετών με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας.
ΣΤ) Εκκίνηση αγώνα δρόμου εξακοσίων πενήντα (650) μέτρων, ΄ώρα 12:15 από το πρατήριο υγρών καυσίμων του κ. Αντωνιάδη, στην Τ.Κ. Αχλάδας, για παιδιά ηλικίας από έξι (6) έως δώδεκα (12) ετών με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας και
Ζ) Θα ακολουθήσει χαιρετισμός των συμμετασχόντων και σχετική ομιλία-ενημέρωση, για θέματα υγείας. Θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά συμμετοχής σε όλους.
Η) Το απόγευμα και ώρα 16:30θα ακολουθήσει ποδοσφαιρικός αγώνας με την συμμετοχή παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του πρώην Δήμου Μελίτης και την ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών,K17, K19, K21 του πρώην Δήμου Μελίτης στο κοινοτικό γήπεδο Αχλάδας. Μετά το τέλος του αγώνα θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες και θα τιμηθούν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση την οποία θα πάρουν από τη γραμματεία του Συλλόγου τους και να πάρουν τον αριθμό συμμετοχής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)