Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Ο Φλωρινιώτης Διονύσης Αυγουστίνος είναι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας της ΟΝΝΕΔ, όπως ανακοινώθηκε από την οργάνωση της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας.Όπως μας δήλωσε ο ίδιος «ως ένας νέος άνθρωπος και ως ενεργός πολίτης της κοινωνίας των πολιτών, επιδιώκω η επόμενη μέρα να βρει την ΟΝΝΕΔ Δυτικής Μακεδονίας ανοιχτή στην κοινωνία. Εξωστρεφή και αποτελεσματική. Με παρεμβάσεις και καινοτόμες σκέψεις για λύσεις σε κάθε πρόβλημα του τόπου μας, με επίκεντρο προφανώς τους νέους ανθρώπους. Με δράσεις πολιτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και εθελοντικές που θα αντικατοπτρίζουν το ρόλο που θέλουμε να έχουμε στην κοινωνία, ως η μεγαλύτερη νεολαία της χώρας».Παράλληλα, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλο Μαρινάκη για την τιμητική αυτή επιλογή, καθώς και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, και εξέφρασε τη διάθεσή του για συνεργασία με όλα τα στελέχη.Ο 30χρονος Διονύσης Αυγουστίνος, με καταγωγή από τη Βεύη, είναι απόφοιτος του τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Άνθρωπος της αγοράς, καθώς δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας σε οικογενειακή επιχείρηση του κλάδου του εμπορίου και ειδικότερα στο super market που διατηρεί η οικογένειά του εδώ και 90 χρόνια στη Βεύη.Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά του χρόνια, όπου συμμετείχε στα μαθητικά συμβούλια του δημοτικού, του γυμνασίου και του λυκείου όπου φοίτησε. Έπειτα, υπήρξε αναπληρωτής υπεύθυνος της Δ.Α.Π ΝΔΦΚ της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.Στην ηλικία των μόλις 18 ετών εξελέγη Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεύης και χάρη στην αγάπη και το ζήλο του για τα πολιτιστικά και λαογραφικά της περιοχής, ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα, δημιουργώντας μεταξύ άλλων Τράπεζα Αίματος και προσφέροντας βοήθεια σε αναξιοπαθούντες κατοίκους του χωριού.Στα 24 του εξελέγη πρόεδρος και του Μακεδονικού Βεύης, οδηγώντας την ομάδα από την κατώτερη κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου στο απόγειο της δόξας της με την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΦ.
Ο Διονύσης Αυγουστίνος είναι μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κέλλης, μέλος της Επιτροπής Οικουμενικού Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας.
Έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς άρθρα σχολιασμού της επικαιρότητας και χαρακτηρίζεται για την κοινωνική και φιλανθρωπική δράση του.
Πηγή: neaflorina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)