ΟΞΙΦ: «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ EUROFENCING»

Εντυπωσίασε ο Δημήτρης Μοσχόπουλος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Πόρετς της Κροατίας. Ο Δημήτρης έκανε θαυμάσια εμφάνιση στον προκριματικό όμιλο με 4 νίκες και 1 ήττα. Στη συνέχεια πέρασε BYE στους 64 έχοντας το Νο21. Στο νοκ-άουτ για την 32άδα έχασε από τον Ουκρανό Λίσοβι κατακτώντας τελικά την 39η θέση ανάμεσα σε 102 συμμετοχές!
Πολύ καλή εμφάνιση και για την Αφροδίτη Ταρενίδου στο ατομικό του ξίφους μονομαχίας νεανίδων. Με 3 νίκες – 3 ήττες στον προκριματικό όμιλο πήρε το Νο 58 στο Ranking και στη συνέχεια στο νοκ-άουτ αντιμετώπισε τη Σουηδέζα Sennerlin Hom από την οποία έχασε 13-15 και κατέκτησε την 71η θέση (113 συμμετοχές). Να σημειώσουμε την Τεράστια επιτυχία της Αθλήτριας Αργυρένιας Μουρίκη (Χαλάνδρι) η οποία κατέκτησε την 16η θέση!
Δημήτρης και Αφροδίτη συνεχίζουν την παρουσία τους Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη συμμετοχή τους στα ομαδικά αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη αντίστοιχα.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου ο ΟΞΙΦ διοργάνωσε το Kids Cup Vol.3 στο TFC-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή 100 παιδιών από Ελλάδα και Βουλγαρία.
Ξεχώρισαν στην Κατηγορία -11 κοριτσιών η Παυλίνα Ταντσοπούλου – Χρυσό Μετάλλιο, Νικολέτα Στεργιούλα – Ασημένιο Μετάλλιο, Τζωρτζίνα, Βάλια Ορφανουδάκη Χάλκινο Μετάλλιο, στην Κατηγορία -14 κοριτσιών η Χαρά – Ιωάννα Παυλίδου Ασημένιο Μετάλλιο, Ραφαέλλα Ελευθεράκη, Νεφέλη Ρασπόπτση Χάλκινο Μετάλλιο, στην Κατηγορία -14 αγοριών ο Στυλιανός Κάτσινος Χάλκινο Μετάλλιο και, στο ομαδικό αγοριών Χρυσό Μετάλλιο για τους Παντελή Ευθυμιάδη, Αλέξανδρο Βέλλιο και Βασίλειο Τσώκα.
Τέλος, ο Δημήτρης Δούδος δεν κατάφερε να περάσει στα νόκ – άουτ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καϊρου στην Αίγυπτο.
Μπράβο! 
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ