Π.ΡΗΓΑΣ- Μ.ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ- Π. ΠΕΡΚΑ: «ΈΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ -ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ»

Με την παροιμία «έσπειραν ανέμους θερίζουν θύελλες» , έδωσαν απάντηση στα όσα εξελίσσονται στο θέμα του προσφυγικου – μεταναστευτικού, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου από την Φλώρινα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τη διεύρυνση του κόμματος.
Όπως είπε ο κ. Ρήγας» εμείς αφήσαμε τα νησιά με 4000 χιλιάδες πρόσφυγες και σήμερα έχουν φτάσει τους 25χιλιαδες.Η κυβέρνηση τώρα έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι το προσφυγικό είναι ένα μεγάλο γεωπολιτικό πρόβλημα και δεν μπορεί να δοθεί λύση αν δεν υπάρξει σχέδιο και παρέμβαση της Ευρώπης που έχει κλείσει τα σύνορα της".
Η κα. Ξενογιαννακοπούλου από την πλευρά της χαρακτήρισε το προσφυγικο – Μεταναστευτικό ως έναν από τους μεγαλύτερους «πονοκεφάλους» της κυβέρνησης με τη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα να συμπληρώνει πως το προσφυγικο θα είναι η αιτία να πέσει και αυτή η κυβέρνηση.
Όσον αφορά στην απολιγνιτοποίηση επεσήμαναν πως η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για την μεταλιγνιτική εποχή ούτε και έναν αναπτυξιακό σχεδιασμό έτσι ώστε η μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή να γίνει ομαλά και με τρόπους τέτοιους που θα βοηθήσουν τις λιγνιτικές περιοχές να αναπτυχθούν αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τους.
Πηγή:www.ert.gr/news/florina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ