100 TABLETS ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΞ ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Ο Δήμος Φλώρινας έγκαιρα διαπίστωσε την αδυναμία μαθητών και μαθητριών να έχουν στη διάθεση τους κινητά τηλέφωνα ή tablets, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τηλεδιδασκαλία.
Για τον λόγο αυτό, από 6ημέρου επικοινώνησε με τους Διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να διαπιστώσει τον ακριβή αριθμό των μαθητών/τριών που ανήκουν στην κατηγορία αυτή.
Ήδη ο Δήμος Φλώρινας προέβη, αρχικά, στην παραγγελία 100 tablets, τα οποία θα παραλάβουν οι Διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να δοθούν στα παιδιά.
Η Δημοτική Αρχή έχει ως πρώτιστο μέλημα της την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν, ειδικά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε λόγω της πανδημίας.
Καθήκον μας είναι η φροντίδα των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας και ειδικά η μόρφωση των παιδιών μας.
Στη δίνη του κορωνοϊού επιθυμούμε χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών μας και συμπαράσταση στις οικογένειές τους, ώστε να μη νιώθουν μόνες.
Ο Δήμος Φλώρινας είναι δίπλα τους για να τους στηρίξει.
Μένουμε σπίτι, κερδίζουμε τη ζωή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)