Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Αγαπητοί συμπολίτες
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας, η οποία έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου, τιμούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζομένους στα δημόσια Νοσοκομεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του COVID-19.Επίσης ενημερώνουμε ότι , διανύοντας περίοδο εφαρμογής των απαραίτητων μέτρων περιορισμού για την προφύλαξη του πληθυσμού, προβάλλει επιτακτικά ή ανάγκη να εστιάσουμε την προσοχή μας, τόσο στη τήρηση προληπτικών μέτρων διαφύλαξης της υγείας μας, αλλά και στις ευπαθείς ομάδες και κυρίως στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, που στα πλαίσια του ΄΄μένουμε σπίτι ΄΄ πιθανόν να υποπαρακολουθούνται, σε ότι αφορά προβλήματα υγείας τους.
Επικοινωνήστε με τους ηλικιωμένους συνανθρώπους σας, ενημερωθείτε για την υγεία τους.
Αν έχετε οποιοδήποτε ανησυχητικό σύμπτωμα πέραν αυτών του κορωνοϊού και δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον οικογενειακό-προσωπικό σας γιατρό τηλεφωνείστε στη συμβουλευτική γραμμή του Νοσοκομείου Φλώρινας στο 2385350112 και σε περίπτωση που χρειαστεί να προσέλθετε για ιατρική εξέταση, θα φροντίσουμε αυτό να γίνει με τις ασφαλέστερες δυνατές συνθήκες.
Μην αφήνετε τον φόβο για τον ιό να γίνει αιτία να παραμελήσουμε άλλα σημαντικότερα προβλήματα υγείας.
Για τα πραγματικά επείγοντα περιστατικά το ΤΕΠ του Γ.Ν. Φλώρινας λειτουργεί όλο το 24ωρο με ξεχωριστό χώρο εξέτασης για τα πιθανά περιστατικά κορωνοϊού.
Ώρες λειτουργίας συμβουλευτικής γραμμής 7 π.μ.-21:00.

























Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ





ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΛΚΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)