ΠΡΟΣ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στην εξεύρεση χώρου όπου θα στεγαστεί το εποχιακό πυροσβεστικό κλιμάκιο στην περιοχή των Πρεσπών προσανατολίζεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρεσπών. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας για το θέμα αυτό ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης "η ίδρυση και λειτουργία του πυροσβεστικού κλιμακίου στην Πρέσπα ήταν ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, των φορέων αλλά και των ίδιων των πυροσβεστών καθώς η περιοχή έχει αρκετά δύσκολη διαδρομή για την έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών οχημάτων στις φωτιές που κατά καιρούς σημειώνονται σε δύσβατες περιοχές των ορεινών όγκων των Πρεσπών που συνορεύει και με την Αλβανία και με την Βόρεια Μακεδονία". Σύντομα όπως ανέφερε τέλος θα έχει βρεθεί ο χώρος έτσι ώστε να επανδρωθεί με προσωπικό και να ξεκινήσει η λειτουργία του που θα συμβάλει τα μέγιστα στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής στις πυρκαγιές που τυχόν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.
Πηγή: www.ert.gr/news/florina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)