ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ REBORN ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

H Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας & το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (ΠΤΑ) στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών τους σε περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο σχετικά με το Σχέδιο Δράσης του έργου REBORN (Interreg Europe) σε συνέργεια με το έργο ΔΟΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ RIS3 ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας), ανακοινώνουν τις επόμενες σημαντικές δράσεις τους για την υποστήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας, τόσο στην αντιμετώπιση και διαχείριση των συνθηκών από τις συνέπειες της πανδημίας, όσο και στην γενικότερη ανάπτυξη των δράσεων των επιχειρήσεων κάτω από τις νέες συνθήκες στο εθνικό, αλλά και στο διεθνές περιβάλλον. Το έργο REBORN προσπαθεί να συμβάλει στην υποστήριξη εκείνων των επαγγελματιών & των ΜμΕ που αντιμετωπίζουν σημαντικές επιχειρηματικές δυσκολίες, μέσω ειδικών υποστηρικτικών δράσεων για την αντιμετώπιση του «στιγματισμού» τους που προκύπτει από τη δυσχερή οικονομική θέση ή ακόμα & την απειλή χρεοκοπίας. Το έργο Δομή Στήριξης RIS3 στη Δυτική Μακεδονία θα συμβάλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας με αιχμή την Έρευνα & την Καινοτομία τα επόμενα δύσκολα χρόνια της μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή, αλλά και της επαναφοράς στην κανονικότητα λόγω της πανδημίας.
Τις επόμενες ημέρες ανακοινώνονται οι ανοικτές διαγωνιστικές διαδικασίες για την πενταμελή στελέχωση και τον εξοπλισμό της οργάνωσης των γραφείων της Δομής Στήριξης (που θα στεγάζεται στο κτίριο της Περιφέρειας, στη ΖΕΠ Κοζάνης).
Με την ολοκλήρωση των διοικητικών διαδικασιών αναμένεται η πλήρης λειτουργία της Δομής για την υποστήριξη των επιχειρήσεων μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες του 2020.
Για πληροφορίες σχετικά με τα δύο έργα απευθύνεστε στην κα Κούτσιανου Κατερίνα τηλ. 2461350996 στον κο Σαπαλίδη Σταύρο τηλ. 2461350995 .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΙΑΠ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ