ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 1ο e-FESTIVAL ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ολοκληρώθηκε  η δεύτερη και τελευταία ημέρα του 1ου e-festival του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τίτλο «Μένουμε σπίτι δημιουργικοί: Από μια εργοθεραπευτική οπτική».
Συμμετέχοντες από όλες τις κατηγορίες έργων παρουσίασαν και σήμερα με ενθουσιασμό τις δημιουργίες τους, αλληλεπίδρασαν μεταξύ τους καθώς και με όσους παρακολούθησαν το e-festival με ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση.
Ήταν ένα διήμερο δημιουργικό. Συμμετέχοντες από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, εκφράστηκαν και επικοινώνησαν μεταξύ τους με μέσο το «έργο» και κυρίως έργα δημιουργικά. Ήταν ένα διήμερο που άνοιξε το παράθυρο του Πανεπιστημίου στον κόσμο. Ένα διήμερο στην τροχιά του επαναπροσδιορισμού του ως «Ένα Πανεπιστήμιο διαφορετικό από τα άλλα», όπως ανέφερε ο Πρύτανης Καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης στον χαιρετισμό του.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες! Χωρίς αυτούς το e-festival δε θα γινόταν πράξη: «Είσαστε όλες και όλοι μέλη της μεγάλης ακαδημαϊκής μας οικογένειας» δήλωσε στην αποφώνησή της η Αντιπρυτάνισσα Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγήτρια Άννα Σπύρτου, συντονίστρια του 1ουe-festival.
Στην οργανωτική επιτροπή συμμετείχαν επίσης: η Δρ. Αικατερίνη Κατσιάνα, επιστημονική συνεργάτιδα του Τμήματος Εργοθεραπείας, η Δρ. Αναστασία Γιαννακοπούλου, επιστημονική συνεργάτιδα του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, ο κ. Παναγιώτης Κεφαλάς Υποψήφιος διδάκτορας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, η κ. ΜαριλίαΒαΐτση μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, ο κ. Ανδρέας Κάκαρης προπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, και ο Μηνάς Δασυγένης Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.
Όλα τα έργα θα παραμείνουν αναρτημένα στον ιστότοπο του 1ουe-festival: https://efestival.uowm.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ