Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020

ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ Η ΛΑΙΚΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Με όλους τους εκθέτες και τηρώντας όλα τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοιού θα λειτουργήσει αύριο Δευτέρα 24 Αυγούστου η Λαική Αγορά Αμυνταίοου. Όπως αναφέρει ο Δήμος Αμυνταίου σε ανακοίνωση του οι πωλητές οφείλουν να φορούν γάντια και μάσκες καθ’ όλη τη διάρκεια της λαϊκής, θα πρέπει να  τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας των δύο -2- μέτρων από τους καταναλωτές, να έχουν απόσταση μεταξύ των προσόψεων των πάγκων τρία -3- μέτρα με ενδιάμεσο τον χώρο ελεύθερο από αντικείμενα, να χορηγούν γάντια μιας χρήσεως στους καταναλωτές για να μην αγγίζουν τα προϊόντα με τα χέρια,  να τοποθετούν σε εμφανή σημεία αντισηπτικά υγρά για την χρήση των από το καταναλωτικό κοινό, να απολυμαίνουν τους πάγκους σε τακτά χρονικά διαστήματα, να χρησιμοποιούν σκεύος με αντισηπτικό για την απολύμανση των κερμάτων κατά τη συναλλαγή και να έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό υγείας.
Επιπλέον θα πρέπει να φροντίζουν για την καθαριότητα του τομέα του και για την προσωρινή φύλαξη των κάθε είδους απορριμμάτων σε ειδικές πλαστικές σακούλες, οι οποίες μετά το τέλος της εργασίας, αφού δεθούν καλά, θα απομακρύνονται από το Συνεργείο Καθαριότητας του Δήμου και να τηρούν αυστηρά το ωράριο λειτουργίας και τους όρους της Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου «Κανονισμός λειτουργίας λαϊκών αγορών στο Δήμο Αμυνταίου».
Απαγορεύεται η διέλευση και η στάθμευση αυτοκινήτων στο χώρο της λαϊκής αγοράς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.