ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΑΦΕ ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ- ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σεμινάρια προς τις επιχειρήσεις των Δήμων Αμυνταίου και Φλώρινας για το τοπικό σήμα «Καφέ Αρκούδας» με στόχο την προετοιμασία τους για την υποβολή αιτήματος απονομής του Τοπικού Σήματος «Καφέ Αρκούδας» για τη σήμανση προϊόντων και υπηρεσιών φιλικών προς την Αρκούδα, διοργανώνει τo Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φλώρινας, ο Δήμος Αμυνταίου και η Εταιρεία Συμβούλων LEVER A.E.
Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:30 μ.μ., στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας, στο Νέο Πάρκο Φλώρινας και την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:30 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αμυνταίο. Στα σεμινάρια θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των απαιτήσεων που πρέπει να πληροί κάθε επιχείρηση ανάλογα με το είδος δραστηριότητάς της και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να λάβει το Σήμα.
Το τοπικό Σήμα «Καφέ Αρκούδας» αναπτύχθηκε από την εταιρεία LEVER A.E., στο πλαίσιο του έργου LIFE AMYBEAR. Η ανάπτυξη του εν λόγω τοπικού σήματος, πέραν του βασικού στόχου βελτίωσης των συνθηκών συνύπαρξης ανθρώπου-αρκούδας, θα συμβάλει στην αναγνώριση της καφέ αρκούδας, όχι μόνο ως είδος με περιβαλλοντική αξία, αλλά και με οικονομική αξία. Με αυτό τον τρόπο θα προστεθεί αξία στα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες των επιχειρήσεων που εφαρμόζουν πρακτικές φιλικές προς την αρκούδα καθώς θα γίνουν ανταγωνιστικότερα για ομάδες καταναλωτών/πελατών που σέβονται το περιβάλλον.
Απώτερος σκοπός του ΕΒΕ Φλώρινας είναι στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)