Ε.Κ.Φ. : "ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ"

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει την τροποποίηση της υπ’ αρ. 50175/7-8-2020 κοινής υπουργικής απόφασης «Διαδικασία και κριτήρια για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων της Χώρας από τους Δήμους με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου». Το σημείο α) Εμπειρία του άρθρου 4 της υπ’ αρ. 50175/7-8-2020 κοινής υπουργικής απόφασης αντικαθίσταται ως εξής: «α) Εμπειρία Η εμπειρία για την απασχόληση σε αντίστοιχη θέση σχολικής μονάδας του οικείου Δήμου που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω των σχολικών επιτροπών, μοριοδοτείται ως εξής: Δέκα επτά (17) μονάδες ανά μήνα εμπειρίας και επιπλέον μία (1) μονάδα ανά μήνα για κάθε ανατεθείσα αίθουσα, με ανώτατο όριο τις δέκα επτά (17) μονάδες ανά μήνα, και για όσο χρονικό διάστημα παρείχαν υπηρεσία.»
Στο τέλος του άρθρου 5 της ως άνω κοινής υπουργικής απόφασης προστίθεται εδάφιο ως εξής: «Κατά την πρώτη εφαρμογή της παρούσας, ειδικώς για την απόδειξη του κριτηρίου της εμπειρίας των επιπλέον μονάδων ανά ανατεθείσα αίθουσα, οι φορείς αναζητούν αυτεπαγγέλτως τη σχετική βεβαίωση από τις οικείες σχολικές επιτροπές, προκειμένου για την κατάταξη των υποψηφίων.»
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΑΙΤΗΣΗΣ
Πρώτα απ’ όλα, ο υποψήφιος συμπληρώνει στην πάνω αριστερή γωνία της αίτησης, τον αριθμό πρωτοκόλλου της ανακοίνωσης του φορέα. Στη συνέχεια προχωρά στη συμπλήρωση των επιμέρους ενοτήτων του εντύπου της αίτησης σύμφωνα με τις οδηγίες που ακολουθούν.
Α. ΦΟΡΕΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ Στην ενότητα αυτή, η οποία συμπληρώνεται υποχρεωτικά, ο υποψήφιος αναγράφει την επωνυμία του φορέα, στον οποίο απευθύνει την αίτηση.
Β. ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ Στο πεδίο αυτό, ο υποψήφιος συμπληρώνει με την ένδειξη 1 ή/και 2 τα σχετικά τετραγωνίδια, προκειμένου να δηλώσει την προτίμησή του ως προς τη διάρκεια της απασχόλησης.
Γ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Η ενότητα αυτή συμπληρώνεται υποχρεωτικά. Ανάλογα με το προς συμπλήρωση πεδίο, ο υποψήφιος σημειώνει καθαρά: * με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα όσα από τα προσωπικά του στοιχεία ζητούνται σε κείμενο (π.χ. ονοματεπώνυμο, τόπος κατοικίας, οδός). Τα πεδία: Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατέρα και μητέρας πρέπει να συμφωνούν απόλυτα με αυτά που αναγράφονται στο δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας. * με ΑΡΙΘΜΟΥΣ τα λοιπά στοιχεία, που αναφέρονται σε αριθμητικά δεδομένα (π.χ. ταχυδρομικός κώδικας, τηλέφωνα, ημερομηνίες). * με την ένδειξη [Χ] το φύλο του στο αντίστοιχο τετραγωνίδιο Α: άνδρας, Γ: γυναίκα.
Δείτε το ΦΕΚ εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ