Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εισαγωγής στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας, συγχαίρω από καρδιάς τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες και σας εύχομαι κάθε επιτυχία και σ’ αυτό το νέο και σπουδαίο ξεκίνημα της ζωής σας.
Είναι πραγματικά σημαντική ικανοποίηση για όλους, ότι οι κόποι τόσων χρόνων δεν πήγαν χαμένοι και επιτεύχθηκαν οι στόχοι που θέσατε. Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσετε στη ζωή σας με μεγαλύτερες δυνάμεις και ενθουσιασμό, για το μέλλον που σας ανοίγεται διάπλατα.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους γονείς όσο και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στη δύσκολη αυτή δοκιμασία στήριξαν τα παιδιά τους, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προσπάθεια και την επιτυχία τους.Για όσους και όσες δεν πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις σας επισημαίνω ως γονιός και ως δήμαρχος ότι η προσπάθεια σας δε σταματάει εδώ. Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες που είναι μπροστά σας, αρκεί με επιμονή και υπομονή να συνεχίσετε τον αγώνα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.