ΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΝΘΙΜΟΣ ΜΠΙΤΑΚΗΣ

Την τήρηση των μέτρων και των πρωτοκόλλων και τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ( Ε.Ο.Δ.Υ.) για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊου στον Δήμο και στην Π.Ε. Φλώρινας ζητά με μήνυμα του ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης.  Μεταξύ άλλων αναφέρει  "τις τελευταίες μέρες ο δήμος μας βρίσκεται αντιμέτωπος με εγχώρια κρούσματα κορονοϊου που έκαναν την εμφάνιση τους.  Οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Η πιστή τήρηση στις οδηγίες των αρμόδιων ιατρικών – επιστημονικών φορέων και η απόλυτη συμμόρφωση στα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού, δεν αποτελεί καταναγκασμό, αλλά αυτονόητη υποχρέωση μας τόσο για την ατομική προστασία μας όσο και για την προστασία των πιο ευάλωτων ομάδων". 

 να αποτρέψουμε την περαιτέρω διάδοση του κορονοϊου στη πόλη μας. Μήνυμα προς τους πολίτες του Δήμου Αμυνταίου έτσι ώστε τηρώντας τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ να αποτραπεί η διάδοση του κορωνοϊού στη περιοχή απευθύνει ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αμυνταίου αναφέρει στην επιστολή που απέστειλε στα Μ.Μ.Ε.:

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

τις τελευταίες μέρες ο δήμος μας βρίσκεται αντιμέτωπος με εγχώρια κρούσματα κορονοϊου που έκαναν την εμφάνιση τους, ενώ σε κατάσταση επιπέδου 4 με προσωρινό lockdown 14 ημερών τέθηκε και ο γειτονικός Νομός Κοζάνης.

            Οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, ώστε όλοι μαζί τηρώντας πιο σχολαστικά και κατά γράμμα τα πρωτόκολλα, τους κανόνες και τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ( Ε.Ο.Δ.Υ.) να αποτρέψουμε την περαιτέρω διάδοση του κορονοϊου στη πόλη μας.

            Η πιστή τήρηση στις οδηγίες των αρμόδιων ιατρικών – επιστημονικών  φορέων και η απόλυτη συμμόρφωση στα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού, δεν αποτελεί καταναγκασμό, αλλά αυτονόητη υποχρέωση μας τόσο για την ατομική προστασία μας όσο και για την προστασία των πιο ευάλωτων ομάδων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ