"ΕΦΥΓΕ " Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ, Η ΛΥΚΑΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η λύκαινα που είχε σωθεί από την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, όταν βρέθηκε καρφωμένη σε καγκελόπορτα τον περασμένο Φεβρουάριο, στο χωριό Καστανάς Θεσσαλονίκης, στην προσπάθειά της να διαφύγει από σκυλιά που την κυνηγούσαν.
Πάρα τις θεραπείες που είχε υποβληθεί για δύο ασθένειες που την ταλαιπωρούσαν η Ελισάβετ, όπως την είχαν ονομάσει, δεν άντεξε και έφυγε από νεφρική ανεπάρκεια.
Όπως ενημερώνει με ανάρτησή του ο Αρκτούρος: «Κατά τη μεταφορά της στις εγκαταστάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, στις αιματολογικές εξετάσεις της είχε βρεθεί θετική σε ερλιχίωση και διροφιλλαρίωση. Παρόλο που βρισκόταν σε θεραπεία και για τις δυο παθήσεις, πιθανολογείται ότι είχε ήδη προκληθεί ζημιά σε κάποια όργανά της, με αποτέλεσμα τα τελευταία δυο 24ωρα να παρουσιάσει οξεία νεφρική ανεπάρκεια και να καταλήξει, παρά τις προσπάθειες των φροντιστών και της Κτηνιατρικής ομάδας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για να παραμείνει στη ζωή».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)