65 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

65 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Π.Ε. Φλώρινας απο την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου έως τη Κυριακή 8 Νοεμβρίου από τα οποία τα 33 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στον Δήμο Φλώρινας και τα 32 στον Δήμο Αμυνταίου.Οι φορείς της Φλώρινας για άλλη μια φορά κάνουν έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα στις εξόδους τους τόσο στους χώρους εργασίας όσο και στα καταστήματα τροφίμων και στις λαικές αγορές για την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του κορονοιού στην Π.Ε. Φλώρινας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αναστέλλεται η λειτουργία των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και όπως και την άνοιξη οι συμπολίτες μας που χρειάζονται βοήθεια στην καθημερινότητά τους μπορούν να απευθύνονται στους δήμους τους και να τη λαμβάνουν μέσα από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

   Όσον αφορά στον αθλητισμό επιτρέπεται η ατομική άθληση μόνο σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους και σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις έως 3 άτομα συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, σε ατομικά αθλήματα όπως αντισφαίριση, τοξοβολία, ιστιοπλοΐα και ποδηλασία και τα υπόλοιπα που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Για τις μεταφορές, παραμένει η πληρότητα στο 65% για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ για τα ταξί και τα ΙΧ επιτρέπεται 1 επιβάτης. Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται και η μεταφορά δεύτερου επιβάτη, εφόσον η μεταφορά εκτελείται για λόγους υγείας, ιατρικούς λόγους, ενώ ο περιορισμός δεν ισχύει και στην περίπτωση γονέων με ανήλικα τέκνα.

   Στα νοσοκομεία και τα διαγνωστικά κέντρα συνεχίζει να επιτρέπεται 1 συνοδός ανά ασθενή, ενώ συνεχίζει να ισχύει η αναστολή του επισκεπτηρίου σε δομές πρόνοιας (όπως οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)