ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Μετά το ολοκληρωτικό lockdown και απαγόρευση της κυκλοφορίας, σύμφωνα με την εκδοθείσα ΚΥΑ, με την οποία δίδονται σχετικές οδηγίες για την λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών, με την ελαχιστοποίηση της φυσικής παρουσίας των ενδιαφερομένων προς εξυπηρέτησή των
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ
τα μέλη του Συλλόγου μας, ότι το Γραφείο του Συλλόγου θα λειτουργεί με ραντεβού στις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09/11/2020 έως 30/11/2020,και από 9:00 π.μ. 13:00μμ ως εξής:

Διά την θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων θα κλείνετε ραντεβού στο τηλ. 2385024624 για να εξυπηρετηθείτε από τις 9:00 π.μ έως στις 11:00 π.μ.

Διά την έκδοση πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας από 11:00 π.μ. έως στις 1:00 μ.μ , και θα ακολουθείτε την εξής διαδικασία: α) Θα στέλνετε το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τύπου ΟΓΑ στο Φαξ του Συλλόγου 2385024455 ή στο email: s.polyteknon_florinas@yahoo.gr και στο άνωθεν περιθώριο του πιστοποιητικού θα αναγράφετε τον τρόπο αποστολής και έκδοσης απλό ή με ταχυμεταφορά, καθώς και το τηλέφωνό σας σταθερό ή κινητό για να σας ενημερώσουμε β) Μόλις το παραλάβουμε αυθημερόν θα αποστέλλεται στην Αθήνα για την έκδοση πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας. γ) Ο Χρόνος έκδοσης του με ταχυμεταφορά (κούριερ) 3-4 εργάσιμες ημέρες και επιβαρύνεστε με το κόστος αποστολής των 11,00 € . Με απλό ταχυδρομείο ο χρόνος έκδοσής το ανώτερο μέχρι 10 εργάσιμες ημέρες, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Όταν θα το παραλαμβάνουμε από την ΑΣΠΕ θα σας


ενημερώνουμε στο τηλέφωνο, που αναγράψατε, την ημέρα του ραντεβού και την ώρα (11:00 έως 13:00) για να έλθετε να το παραλάβετε.

Στο χώρο των γραφείων του Συλλόγου θα εισέρχονται ανά δύι άτομα

Διά άλλες πληροφορίες θα επικοινωνείτε τηλεφωνικά.

Με τον τρόπο αυτόν λειτουργίας του Γραφείου Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας επιτυγχάνουμε α) τον μη συγχρωτισμό των μελών με πολλά άτομα στο Γραφείο, β) τα μέλη μας κερδίζουν χρόνο και ταχύτητα παραγγελίας και έκδοσης πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας και γ) την επίσκεψη στο Γραφείο του Συλλόγου μία φορά για την παραλαβή του.

Παρακαλούμε τα μέλη μας να εφαρμόσουν πιστά τις παραπάνω οδηγίες λειτουργίας του Γραφείου μας.

Διά τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

π. Σωτήριος Ι. Παρδάλης Λάζαρος Χριστίδης

Πρωτοπρεσβύτερος





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)