ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ανοιχτό και στη διάθεσή των εργαζομένων θα παραμένει το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, όπως αναφέρει με ανακοίνωση του, προκειμένου να θέσουν τα ερωτήματα και τις καταγγελίες τους που αφορούν τους χώρους εργασίας τους.
Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να επισκεπτονταο μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο της γραμματείας 2385046903, ακολουθώντας στη συνέχεια όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19. Εναλλακτικά μπορούν να πληροφορούνται αλλά και να υποβάλουν τις καταγγελίες τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ANTI-COVID-19 Ομάδα Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων της ΓΣΕΕ και μέσα από την ειδική σελίδα (https://gsee.gr/?page_id=36762 )

"Στις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες που ζούμε με τις στρεβλώσεις και το αβέβαιο εργασιακό τοπίο" επισημαίνει ακόμα "οι εργαζόμενοι χρειάζονται επιπλέον υποστήριξη στη διασφάλιση της εργασίας τους αλλά και των όρων και των συνθηκών που σέβονται την υγεία, την ασφάλεια και τα πρωτόκολλα που ορίζονται στην αντιμετώπιση της πανδημίας".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)