ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΘΕΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΦ

Τα τρέχοντα θέματα σχετικά με το μέλλον των εργαζομένων στο πλαίσιο της επερχόμενης απολιγνιτοποίησης της περιοχής, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας που πραγματοποίηθηκε σήμερα μεταξύ του  Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Κωνσταντίνου Σιάκου, του Γενικού Γραμματέα Παύλου Μωυσιάδη και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ.Στην συνάντηση επιπλέον αναπτύχθηκαν οι προτάσεις, που έχουν κατατεθεί, προκειμένου να ανασχεθεί η υψηλή ανεργία του νομού. Ο Πρόεδρος του ΕΚΦ τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης του κόσμου της εργασίας από την Πολιτεία και στα πλαίσια της πανδημίας που βιώνει όλη η χώρα.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια είναι αρωγός όλων των προσπαθειών που γίνονται για να εξασφαλιστεί το μέλλον της περιοχής μας και των εργαζομένων της και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι άνθρωποι να παραμείνουν στην περιοχή έχοντας σταθερές και ασφαλείς θέσεις εργασίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)