ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΉ Ν. Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΈΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ


Τα μεγάλα έργα του Δήμου Φλώρινας που βρίσκονται σε εξέλιξη βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη με τον Βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. Φλώρινας κ. Γιάννη Αντωνιάδη.

Οι επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης στην ανεργία και την ανάπτυξη της περιοχής, οι προτάσεις και το κοινό διεκδικητικό καθώς και η αντιμετώπιση της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο, ήταν δύο θέματα που συζητήθηκαν εκτενώς.

Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης υπήρξε η έλευση του φυσικού αερίου και το χρονοδιάγραμμα έναρξης της κατασκευής και ολοκλήρωσης του.

Την συνάντηση απασχόλησαν ακόμα η συντόμευση του χρόνου κατασκευής του νέου διυλιστηρίου, που θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της πόλης σε υδροδότηση και η ολοκλήρωση του οδικού άξονα Φλώρινα - Πτολεμαΐδα.

Τόσο ο κ. Γιαννάκης, όσο και ο κ. Αντωνιάδης επαναβεβαίωσαν τη στενή και αγαστή συνεργασία και προσπάθεια τους προκειμένου να συμβάλλουν από κοινού στην επίλυση των όποιων προβλημάτων, αλλά και στην προώθηση και ολοκλήρωση μείζονος σημασίας έργων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)