ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ


Τον αγροτικό συνεταιρισμό Φλώρινας επισκέφτηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Βασίλη Νίκλη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Αλαβάκη.
Ο πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. βουλευτή για όλα τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής. Εξέφρασε την ικανοποίηση του καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ΄΄ ...το 2020, παρά τις δυσκολίες που έφερε στον τόπο η έξαρση της πανδημίας , ήταν μια καλή χρονιά για τον αγροτικό κόσμο διότι υπήρχε απορρόφηση και διάθεση των αγροτικών προϊόντων σε ικανοποιητικές τιμές΄΄. Ακόμα ο κ. Νίκλης επισήμανε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι , ιδιαίτερα αυτήν την εποχή με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή και ζήτησε την παρέμβαση του βουλευτή προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα με την είσοδο των εργατών γης.

Ο κ. βουλευτής από την πλευρά του τόνισε ότι βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για όλα τα θέματα των αγροτών μας. Η αξιοποίηση του φράγματος Τριανταφυλλιάς και του ταμιευτήρα Παρορίου για την κατασκευή αρδευτικών δικτύων, οι συχνοί έλεγχοι στα εισαγόμενα προϊόντα , τα σχέδια βελτίωσης, η μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων, η διευκόλυνση των εργατών γης κ.α, είναι ζητήματα πρώτης προτεραιότητας για την κυβέρνηση.

Ο κ. Αντωνιάδης δεσμεύτηκε για την γνωστοποίηση όλων των θεμάτων των αγροτών της Φλώρινας στην νέα ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνάντηση που θα πραγματοποιήσει το προσεχές διάστημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)