Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021

ΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΒΕΥΗΣ

Στην προμήθεια και εγκατάσταση αποτρεπτικών συστημάτων ατυχημάτων από διελεύσεις άγριας πανίδας, στη νέα και παλαιά Ε.Ο. Αμυνταίου-Βεύης, προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE AMYBEAR.
Πρόκειται για πλαστικούς οριοδείκτες, ηλεκτρονικούς οπτικοακουστικούς απωθητές, ανακλαστήρες προσπίπτοντος φωτός καθώς και δυο (2) μεγάλες και είκοσι έξι (26) μικρές πινακίδες προειδοποίησης οδηγών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπου τοποθετήθηκαν τα αποτρεπτικά συστήματα δεν έχουν καταγραφεί ατυχήματα στα τμήματα της Ε.Ο., όπως έχει διαπιστωθεί το τελευταίο οκτάμηνο.

Το έργο LIFE AMYBEAR υπενθυμίζεται ότι, αφορά στις περιπτώσεις αλληλεπίδρασης μεταξύ ανθρώπου και αρκούδας στην περιοχή των Δήμων Αμυνταίου και Φλώρινας.

Επικεφαλής του έργου είναι η Εταιρεία Συμβούλων LEVER Α.Ε. και εταίροι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Αμυνταίου και η Περιβαλλοντική Οργάνωση «Καλλιστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.