Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΙΑΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Πασχαλινά δώρα και  ευχές αντάλλαξε  η Βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ. Π. Πέρκα, με τους ωφελούμενους και το προσωπικό του  ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας.


Η κα. Πέρκα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της ενημερώθηκε  ενδελεχώς από τον Διοικητή του Γ. Νοσοκομείου Φλώρινας Χρήστου Παπούλκα, για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το αναπηρικό κίνημα στην περιοχή, για τα σοβαρά θέματα προσβασιμότητας σε ΑΤΜ, χώρους εστίασης και διαβάσεις πεζοδρομίων. 


Όπως είπε  η κα. Πέρκα "θα πρέπει να διοργανωθεί μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για τα ζητήματα προσβασιμότητας και κοινωνικής ένταξης".

Ευχήθηκε σε όλους υγεία και ευημερία με μια ελπίδα να είναι η τελευταία εορταστική περίοδος που μας βρίσκει σε τέτοιες συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.