Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Η ΔΡΑΣΗ 21 ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΌ ΜΟΥΣΕΊΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ


Στην εθνικής εμβέλειας δράση "21", συμμετέχει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας, τιμώντας την επέτειο των 200 χρόνων από το κορυφαίο ιστορικό γεγονός της Ελληνικής Επανάστασης και από την έναρξη της πολυτάραχης διαδρομής του ελεύθερου Ελληνικού Κράτους.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, η είσοδος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Φλώρινας θα είναι ελεύθερη στις 21 κάθε μήνα. Μετά την επανεκκίνηση λειτουργίας των Μουσείων, η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 21 Μαΐου και θα διαρκέσει όλη την επετειακή χρονιά, έως τις 21 Δεκεμβρίου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι το Μουσείο λειτουργεί με αυστηρή εφαρμογή των πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγιεινής για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού Covid-19 (σχολαστική καθαριότητα, τακτική απολύμανση, τήρηση των υποδεικνυόμενων αποστάσεων, υποχρεωτική χρήση μάσκας και αντισηπτικού, ταυτόχρονη παρουσία περιορισμένου αριθμού επισκεπτών κ.λπ.)

Ωράριο λειτουργίας Αρχαιολογικού Μουσείου Φλώρινας: 8:30-15:30

Διεύθυνση: Σιδηροδρομικού Σταθμού 8

Τηλ.: 23850/28206, 23282 E-mail: efaflo@culture.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.