Τρίτη 18 Μαΐου 2021

ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΣΗΡΑΓΓΑ ΚΛΕΙΣΟΎΡΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Τον Ιούλιο αναμένεται να δημοπρατηθεί η Σηραγγα της Κλεισούρας στην Καστοριά σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν στην Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας με τη συμμετοχή της Π.Ε. Καστοριάς και των εκπροσώπων της εταιρείας.

Σκοπός της συνάντησης η οριστικοποίηση και η τελική υποβολή των συμπληρωματικών στοιχείων προς την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την ένταξη του έργου «Κατα6σκευή Επαρχιακής Οδού Καστοριάς–Πτολεμαΐδας: Τμήμα ρέμα Κώτουρη–όρια Νομού Κοζάνης με σήραγγα Κλεισούρας» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία διήρκησε μιάμιση ώρα, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες και συμφωνήθηκαν όλα τα συμπληρωματικά στοιχεία που απαιτούνται να υποβληθούν. Έτσι, αρχές Ιουνίου αναμένεται να ενταχθεί το έργο από τη Διαχειριστική Αρχή στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας, ενώ τον Ιούλιο θα γίνει η δημοπράτηση του έργου, προϋπολογισμού 74.000.000 ευρώ.

Ιούλιο Αναμένεται η Δημοπράτηση του έργου της Σήραγγας της Κλεισούρας, προϋπολογισμού 74.000.000 ευρώ.

 

 

 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Μαΐου 2021 μεταξύ  του του Περιφερειάρχη  Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Κασαπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου,  του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής Γιάννη Παπαδόπουλου, του Προϊσταμένου της μονάδας Α2 της Διαχειριστικής Αρχής Γιάννη Παπαϊωάννου,  του στελέχους της μονάδας Α2 Φώφη Ζαγορίτου, των εκπροσώπων  της Εγνατία Οδού Α.Ε. Ουρανίας Κουρουμλή,  Αυγερινής Θωμαϊδου, του Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Π. Ε. Καστοριάς  Στέλιου Κοτσάκου και του Νομικού Συμβούλου της Π. Ε. Καστοριάς Βασίλη Μοσχάκη,

με σκοπό την οριστικοποίηση και την τελική υποβολή των συμπληρωματικών στοιχείων προς την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την ένταξη του έργου «Κατασκευή Επαρχιακής Οδού Καστοριάς–Πτολεμαΐδας: Τμήμα ρέμα Κώτουρη–όρια Νομού Κοζάνης με σήραγγα Κλεισούρας» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία διήρκησε μιάμιση ώρα, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες και συμφωνήθηκαν όλα τα συμπληρωματικά στοιχεία που απαιτούνται να υποβληθούν.  Έτσι, αρχές Ιουνίου αναμένεται  να ενταχθεί το έργο  από τη Διαχειριστική Αρχή στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας, ενώ τον  Ιούλιο θα γίνει η δημοπράτηση του έργου, προϋπολογισμού 74.000.000 ευρώ.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.