ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ EDURO 2021 ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Τον 1ο & 2ο αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος & 1ου αγώνα Κυπέλλου ENDURO για το 2021, διοργανώνει ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας, με την υποστήριξη του Δήμου Φλώρινας,  το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021. Οι αγώνες θα είναι 2ήμεροι και θα πραγματοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ της πόλης της Φλώρινας και των χωριών Σκοπιάς - Τροπαιούχου - Πολυποτάμου - Τριανταφυλλιάς, με τόπο διεξαγωγής των δύο (2) Ειδικών Διαδρομών την περιοχή παραπλεύρως του φράγματος Τριανταφυλλιάς για την Ειδική MIKEL τύπου MOTOCROSS - ΕΔ MIKEL (MX) και πλαγίως της εισόδου του χωριού Τριανταφυλλιάς για την Ειδική BETA τύπου ENDURO - ΕΔ BETA (EN).
Στους αγώνες μας θα συμμετέχουν αθλητές απ’όλη την Ελλάδα & Κύπρο κι αναμένεται να είναι οι πολυπληθέστεροι μιας κι αποτελούν την αρχή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος & Κυπέλλου ENDURO για το 2021. Τους αθλητές θα πλαισιώνουν οι επίσημες ομάδες με τους μηχανικούς υποστήριξης και τα φορτηγά-συνεργεία τους, που θα παραταχθούν στους χώρους μέσα κι έξω περιμετρικά του Νέου Πάρκου Φλώρινας και σε οριοθετημένες περιοχές στο φράγμα Τριανταφυλλιάς, δίπλα στην Ειδική MIKEL (MX) και στην είσοδο του χωριού Τριανταφυλλιάς δίπλα στην Ειδική BETA (ΕΝ). Στον χώρο του Νέου Πάρκου θα υπάρχει η Γραμματεία των αγώνων, η ράμπα Εκκίνησης / Τερματισμού των αθλητών καθώς και το Park-Ferme όπου φιλοξενούνται όλες οι μοτοσυκλέτες φυλασσόμενες, μεταξύ των αγώνων Σαββάτου & Κυριακής. Εκεί θα γίνουν και οι απονομές στο τέλος κάθε αγωνιστικής ημέρας.
Οι αγώνες ξεκινούν κάθε μέρα στις 09:00 από το Νέο Πάρκο Φλώρινας και λήγουν περίπου στις 18:00 στον ίδιο χώρο.
Τα σημεία ενδιαφέροντος για τους θεατές θα είναι οι δύο Ειδικές Διαδρομές τις οποίες οι αθλητές θα περάσουν 4 και 5 φορές κάθε αγωνιστική ημέρα, όσο ταχύτερα μπορούν προκειμένου να διακριθούν. Στην Ειδική MIKEL (ΜΧ) στο φράγμα Τριανταφυλλιάς θα υπάρχει και υπαίθρια καντίνα με ευθύνη της οργάνωσης, τα έσοδα της οποίας θα καλύψουν μέρος των αναγκών του ΜΟΦ.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορηγούς μας για την βοήθεια κι εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθώς και τον Δήμο Φλώρινας και τις υπηρεσίες του για την άριστη συνεργασία μας. Επίσης την Τροχαία Φλώρινας, την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και όλα τους τα πληρώματα καθώς και το Δασαρχείο.
Ευελπιστούμε σε μαζική συμμετοχή του κόσμου στους χώρους διεξαγωγής των αγώνων, πάντα κάτω από τις οδηγίες των ανθρώπων της διοργάνωσης, για την μέγιστη ασφάλεια των θεατών αλλά και των αθλητών μας και φυσικά στον χώρο του Νέου Πάρκου για τις επίσημες απονομές στο τελείωμα κάθε αγωνιστικής ημέρας.

Με τιμή,

Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΙΑΠ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ