Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΖΗΤΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΔΑΠ

Στον μικρό αριθμό εγκεκριμένων voucher στον Δήμο Φλώρινας και στην ανησυχία των γονέων αναφέρεται ο Δήμος Φλώρινας σε ανακοίνωση του. Όπως αναφέρερεται "ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης βρίσκεται σε καθημερινή σχεδόν επικοινωνία με τον αρμόδιο Υπουργό, αλλά και με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ προκειμένου να αυξηθεί το ποσό επιχορήγησης, ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν στα ΚΔΑΠ του Δήμου Φλώρινας.Μάλιστα, για να μη χάσει έστω και ένας εργαζόμενος τη δουλειά του, η δημοτική αρχή αποφάσισε και προχώρησε στην ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ".

Έντονη και δικαιολογημένη είναι η ανησυχία των συμπολιτών μας από τον μικρό εγκεκριμένο αριθμό voucher από το Υπουργείο Εσωτερικών, με αποτέλεσμα να μείνουν πολλά παιδιά εκτός ΚΔΑΠ. Ανησυχία υπήρξε και στους εργαζόμενους στα ΚΔΑΠ του Δήμου Φλώρινας.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης βρίσκεται σε καθημερινή σχεδόν επικοινωνία με τον αρμόδιο Υπουργό, αλλά και με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ προκειμένου να αυξηθεί το ποσό επιχορήγησης, ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν στα ΚΔΑΠ του Δήμου Φλώρινας.

Μάλιστα, για να μη χάσει έστω και ένας εργαζόμενος τη δουλειά του, η δημοτική αρχή αποφάσισε και προχώρησε στην ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)