ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Στην πανελλαδική στάση εργασίας που πραγματοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ σήμερα μέχρι τις 3:00μ.μ., συμμετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Φλώρινας ζητώντας την επιστροφή των 21 εργαζομένων που έχουν βγει σε αναστολή εργασίας από το Νοσοκομείο Φλώρινας υπογραμμίζοντας πως, όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Πλιάτσικας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βοηθητικές θέσεις και όχι να βρίσκονται εκτός εργασίας δημιουργώντας έτσι και πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία βασικών τμημάτων του Νοσοκομείου.Σημείωσε δε την αναγκαιότητα πρόσληψης ιατρικού, νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού επισημαίνοντας πως ήδη υπάρχει πρόβλημα με τη λειτουργία βασικών τμημάτων στο νοσοκομείο της Φλώρινας καθώς το 80% του προσωπικού είναι με συμβάσεις .
"Πάγιο αίτημα μας είναι η πρόσληψη προσωπικού" τόνισε ο κ. Πλιάτσικας "για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου Φλώρινας και την παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της περιοχής χωρίς προβλήματα και ελλείψεις". Για άλλη μια φορά ο κ. Πλιάτσικας δεν ξέχασε να αναφέρει και την αναγκαιότητα ένταξης τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα που είναι ένα χρόνιο αίτημα του κλάδου, όπως είπε, και η αναγνώριση των θανάτων των υγειονομικών από την πανδημία ως εργατικά ατυχήματα για την ηθική και όχι μόνο αποζημίωση των οικογενειών των υγειονομικών που έχασαν τη ζωή τους στη πρώτη γραμμή με τη μάχη της πανδημίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)