ΑΣΕΑ «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ «ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΣΟΥΚΗΣ»

Στην διοργάνωση πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης ενηλίκων με την επωνυμία "Κώστας Πετσούκης", προς τιμήν του αθλητή του που έχασε πέρσι την μάχη με τον κορονοιό, διοργανώνει ο Σύλλογος Φλώρινας ΣΑΡΙΣΕΣ για την περίοδο 2021-2022.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους "δεκατέσσερα χρόνια μετά τη διεξαγωγή του πρώτου πρωταθλήματος ενηλίκων που έγινε στη Φλώρινα (2007-2008) μετά από πρωτοβουλία του π. Χριστόφορου Χριστοφόρου, ξεκινάμε και πάλι την προσπάθεια να φέρουμε το άθλημα κοντά σε όλους όσους αγαπάνε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και το πινγκ πονγκ. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος νικητής της διοργάνωσης ήταν ο Σκλιας Αλέξανδρος, ενώ τα περσσότερα πρωταθλήματα κατέκτησε ο Σαπρανίδης Φαίδων.

Το Πρωτάθλημα θα διαρκέσει περίπου 4 μήνες. Θα αποτελείται από μικρά τουρνουά μίας ημέρας, τα οποία θα γίνονται τις Κυριακές με ώρα έναρξης στις 17.00. Οι συμμετέχοντες των τουρνουά θα παίρνουν πόντους ανάλογα με τη θέση που θα καταλαμβάνουν. Μετά το τελευταίο τουρνουά θα αναδειχθούν οι τρεις πρώτοι νικητές με βάση τη συνολική τους βαθμολογία και θα λάβουν τα έπαθλά τους. Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει συνεχής αγωνιστική δραστηριότητα για όποιον το επιθυμεί".

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι είναι πάνω από 18, άντρες και γυναίκες. Σύμφωνα με το υγιειονομικό πρωτόκολλο θα πρέπει να κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή εν ισχύ πιστοποιητικό νόσησης.

Τόπος διεξαγωγής: Γυμναστήριο 2ου Λυκείου Φλώρινας

Τρόπος διεξαγωγής τουρνουά: Οι παρόντες συμμετέχοντες χωρίζονται σε ομάδες των τεσσάρων ή τριών κατόπιν τυχαίας κλήρωσης στο πρώτο τουρνουά. Από το δεύτερο θα λαμβάνεται υπόψη η βαθμολογική κατάταξη. Στη συνέχεια, οι δύο πρώτοι θα συνεχίζουν σε αγώνες νοκ άουτ μέχρι την ανάδειξη του νικητή. Θα υπάρχουν αγώνες κατάταξης για όλους τους συμμετέχοντες. Όλοι οι αγώνες θα γίνονται με το σύστημα best of five.

Βαθμολογία τουρνουά: 1ος 10β., 2ος 8β., 3ος 6β., 4ος 5β., 5ος 4β., 6ος 3β., 7ος 2β., 8ος 1β.

Διαιτησία: Από τους συμμετέχοντες

Παράβολο συμμετοχής: 5 ευρώ το τουρνουά

Ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου τουρνουά: 19/12/21. Το επόμενο θα ανακοινωθεί με τη λήξη του πρώτου.

Ημερομηνία τελευταίου τουρνουά: 8/5/22. Με τη λήξη θα ακολουθήσει εορταστική εκδήλωση.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ