ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΒΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η καταγραφή προβλημάτων, απόψεων και καλών πρακτικών για την ανάπτυξη της ΠΕ Φλώρινας, ήταν τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συνάντησης στο Επιμελητήριο Φλώρινας με τον Προέδρο του ΕΒΕ Φλώρινας Σαπαλίδη Σάββα, της  Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Ευφροσύνης Ντιό, του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Βόσδου Σωτήριου και του πρώην Αντιπεριφερειάρχη και νυν Περιφερειακού Συμβούλου Κιοσσέ Ιωάννη καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

Όπως αναφέρει ο  πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σαπαλίδης Σάββας "αναδείξαμε  τις δομικές αδυναμίες αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τις ΠΕ Φλώρινας. Παράλληλα ζήτησε την στήριξη των επιχειρήσεων μέσω των οικονομικών προβλημάτων που έχει επιφέρει η πανδημία του COVID 19. Τέλος αναδείχτηκε ανάγκη για τακτικές συναντήσεις των δύο πλευρών με στόχο την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που βιώνει η επιχειρηματική κοινότητα".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)