ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Στο πρώτο σποτ της καμπάνιας του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού για τον χειμερινό τουρισμό, πρωταγωνιστεί η Φλώρινα.
Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Βασίλης Κικίλιας, σε Φλώρινα, Ζαγόρι, Καρπενήσι και Δημητσάνα πραγματοποιούνται τα σχετικά γυρίσματα για τα σποτ που θα προβάλλουν περιοχές της χώρας για τη χειμερινή περίοδο.
Η Φλώρινα αποτελεί κορυφαίο χειμερινό προορισμό και η περαιτέρω προβολή και στήριξή της από τους καθ’ ύλην αρμόδιους φορείς για τον τουρισμό, είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην ανάδειξή της και στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών.
Ο Δήμος Φλώρινας με ανακοίνωση του εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια και την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου για τη συνεχή στήριξη, η οποία έρχεται συμπληρωματικά στις δράσεις που έχει αναπτύξει η δημοτική αρχή για προβολή του τόπου μας σε ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)