ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με περιορισμένο αριθμό παρόντων, λόγω των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού και κάτω από τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Φλώρινας φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, από τον Δήμαρχο Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη, στην κεντρική πλατεία Γ. Μόδη της πόλης.


Το Δέντρο, ύψους 10 μέτρων, είναι διακοσμημένο με 10.000 περίπου λαμπάκια, αλλά και στολίδια, και σε συνδυασμό με τον ανανεωμένο στολισμό της πόλης, δημιουργούν μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα.


Στο μήνυμα του για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτές τις Άγιες Ημέρες ας αφήσουμε στην άκρη την απαισιοδοξία, ας κρατήσουμε την ευαισθησία και την ανθρωπιά μας και ας κάνουμε το μήνυμα της Γέννησης του Χριστού μήνυμα αγάπης, ελπίδας και αναγέννησης. Δυστυχώς, για άλλη μία χρονιά εξαιτίας της πανδημίας και της αυξητικής τάσης των κρουσμάτων στην περιοχή μας, ο Δήμος προτάσσοντας την υγεία και την ασφάλεια των συνδημοτών μας, πραγματοποιεί το άναμμα του Δέντρου χωρίς δημοσιότητα, αλλά με τη σκέψη να αλλάξει η διάθεση όλων μας και να επανέλθουμε γρήγορα στην καθημερινότητα. Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους υπερέβαλαν τον εαυτό τους για να απολαύσουμε αυτήν τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Εύχομαι σε όλους το φως του Δέντρου που ανάβουμε σήμερα να φωτίσει τις ψυχές μας και το λαμπερό αστέρι του, όπως το αστέρι της Βηθλεέμ, να μας γεμίζει χαρά, υγεία και ευτυχία και να μας δώσει δύναμη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ