ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΔΙΟΜΗΔΗ"

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήτουν την Δυτική Μακεδονία και την Καστοριά ήταν το κυριότερο θέμα της έκτακτης συνεδρίασης  του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Στο ΣΟΠΠ, που έγινε υπό την προεδρεία της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινας Κοζατσάνη, συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες, επιβεβαιώθηκε ο άρτιος συντονισμός και λήφθηκαν τα αναγκαία προληπτικά μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, με αφορμή την έντονη σεισμική δραστηριότητα στη γειτονική Φλώρινα, επικαιροποιήθηκε το σχέδιο «Εγκέλαδος» για το σεισμό, το οποίο προϋπήρχε, και επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα όλων των φορέων προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επέμβασης, αν και εφόσον χρειαστεί, σύμφωνα με τα επιχειρησιακά σχέδια.

Η κα. Κοζατσάνη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να εκφράσει την ικανοποίησή της για τον άρτιο συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων, ενώ τόνισε πως η συνεργασία όλων αποτελεί εγγύηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)