Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : "ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ"

Η έκτακτη ενίσχυση των Δήμων της ΠΕ Φλώρινας λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή, ήταν το κυριότερο θέμα της συνάντησης μεταξύ του Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη με τον αναπληρωτή Υπουργό Στέλιο Πέτσα.

Όπως αναφέρει ο κ. Αντωνιάδης "ο κ. Πέτσας διαβεβαίωσε το βουλευτή πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στα αιτήματα των δημάρχων για έκτακτη οικονομική ενίσχυση προκειμένου να καλυφθούν οι όποιες ζημιές προκλήθηκαν από το σεισμό. Επανέλαβε για ακόμη μία φορά πως η κυβέρνηση βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους του νομού Φλώρινας και από την πρώτη στιγμή του σεισμού, σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, με τους Δημάρχους, τον Περιφερειάρχη, τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη όπως και με το Βουλευτή. Τόνισε επίσης το γεγονός ότι οι κάτοικοι θα πρέπει να νοιώθουν ότι η κυβέρνηση και όλος ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται δίπλα τους".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)