ΕΡΓΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2 εκατ. ΕΥΡΩ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Τα έργα συντήρηση Οδού Περιφερειακός Μελίτης – Τ.Κ. Σκοπού, με προϋπολογισμό δαπάνης 1.100.000,00 € και συντήρηση Τμημάτων Εθνικού-Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Πρεσπών, με προϋπολογισμό δαπάνης 700.000,00 €, εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Επίσης, εγκρίθηκε η υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία», στον Άξονα Προτεραιότητας 6, «Διαφύλαξη και προστασία του περιβάλλοντος και προώθηση της αποδοτικότητας των πόρων» του έργου «Δράσεις για την αποκατάσταση, διατήρηση και αξιοποίηση της βιοποικιλότητας, συμπεριλαμβανομένων των τόπων NATURA 2000» των:

α) «Διαχείριση καλαμιώνα με μη μηχανικά στη λίμνη Πετρών του δικτύου NATURA 2000», συνολικού προϋπολογισμού 179.240,06 ευρώ

β) «Διαχείριση καλαμιώνα με μη μηχανικά στη λίμνη Χειμαδίτιδα του δικτύου ΦΥΣΗ2000’, συνολικού προϋπολογισμού 180.750,06 ευρώ.

Τέλος, εγκρίθηκε η διενέργεια Διεθνούς Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο «Καθαρισμού Βλάστησης Οδικού Δικτύου Φλώρινας- Αμυνταίου για διάστημα 24 μηνών, και των όρων της Διακήρυξης», συνολικού προϋπολογισμού 350.734,00 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)