ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξαν προσφέροντας δωρεάν 1.296 τεμαχίων των 90 ml βρεφικού γάλακτος έτοιμου προς πόση Frisolac 90 ml και 1.296 θηλών μιας χρήσης, συνολικού ποσού 1.620€ για τις ανάγκες κάλυψης των μη θηλαζόντων νεογέννητων νεογνών του Γ.Ν.Φ. για το διάστημα από 01-04-2022 έως 31-12-2022 από την ΦΡΗΣΛΑΝΤΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.και τη δωρεά ενός αναπηρικού αμαξιδίου εις μνήμη του Τσακαλίδη Γεωργίου για τις ανάγκες του Γ.Ν.Φ. από τους κ. Ευθυμιάδη Μιχαήλ και Ευθυμιάδη Κωνσταντίνο του Παντελή, ευχαριστεί η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας.
Παράλληλα η διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας (ΛΚΔΜ), για τη δωρεά 90 lit λευκού πλαστικού χρώματος υψηλής οικολογικής ποιότητας, 90 lit ελαφρώς χρωματισμένου (αμύγδαλο) πλαστικού χρώματος υψηλής οικολογικής ποιότητας και 40 lit αστάρι υψηλής ποιότητας οικολογικής σύνθεσης, για τις ανάγκες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)