ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ ΤΟΥ 2021

Επιστολή προς τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέτζο για τις αποζημίωσεις των αγροτών για τις ζημιές που υπέστησαν στις καλλιέργειες τους από τον παγετό του 2021, απέστειλε ο Αγροτικός Σύλλογος Αμυνταίου. 

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ

Προς :Πρόεδρο ΕΛΓΑ, κο. Ανδρέα Λυκουρέντζο

Κοιν.:

Υπουργός Γεωργίας, κο. Γεώργιο Γεωργαντά

Υφυπουργός Οικονομικών, κο. Θεόδωρο Σκυλακάκη

Βουλευτή Φλώρινας, κο. Ιωάννη Αντωνιάδη

Κύριε Πρόεδρε,

Το προηγούμενο διάστημα, εσείς αλλά και ο Υφυπουργός, κύριος Σκυλακάκης Θεόδωρος, έχετε δεσμευτεί για την αποζημίωση στα πρωιμανθη, μήλα και κεράσια. Έχουμε μπει στον Απρίλιο μήνα, και οι καλλιεργητικές φροντίδες στα κτήματα κερασιάς και μηλιάς, είναι στο μέγιστο. Οι αγρότες που έχουν δηλώσει παγετό το 2021 στα πρωιμανθη, μήλα και κεράσια, δεν έχουν ακόμη αποζημιωθεί. Είναι αδύνατον, σήμερα να μπορούν να υποστηρίξουν στα κτήματα τους, όλες αυτές τις δαπάνες που απαιτούνται.

Παρακαλούμε, άμεσα, να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, ώστε να πληρωθούν οι αποζημιώσεις, το ταχύτερο δυνατό.

Ευχαριστούμε εκ των πρότερων για τις ενέργειες σας,

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)