ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΖΕΥΞΙΣ

48 κινητά τηλέφωνα τύπου “smart phone” παρέλαβε ο Αντιπεριφερειαχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου από τον Επιχειρησιακό Υπεύθυνο Δικτύων & ΣΥΖΕΥΞΙΣ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Δημήτριο Καραθανάση.


Τα κινητά αυτά έρχονται να προστεθούν στα 11 που έχουν ήδη παραδοθεί και διανεμηθεί σε Υπηρεσίες της Π.Ε. Φλώρινας.

"Όλες οι παραπάνω συνδέσεις" τονίζει η Περιφέρεια, "περιλαμβάνουν απεριόριστο χρόνο ομιλίας και SMS προς κινητά και σταθερά εντός φορέων του δικτύου «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ» και προπληρωμένο χρόνο ομιλίας σε κινητά και σταθερά εκτός Σύζευξις.

Με αυτό τον τρόπο θα επιτευχθεί μια εσωτερική επικοινωνία εντός του «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ», εντελώς δωρεάν, παρέχοντας σημαντική εξοικονόμηση στις τηλεπικοινωνιακές δαπάνες του Δημοσίου".

Ο κ. Καραθανάσης ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για την τεχνική μελέτη, βάση της οποίας προβλέπεται η παροχή ασύρματου ίντερνετ (WiFi) σε όλους τους ορόφους και τις Υπηρεσίες του Διοικητηρίου Φλώρινας, για υπαλλήλους και κοινό/πολίτες.

Όπως αναφέρει ο κ. Βόσδου "Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στοχεύουν στην αξιοποίηση στο έπακρο των δυνατοτήτων που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία για όλες τις υπηρεσίες και τα στελέχη της Περιφέρειας, με τελικό όφελος την παροχή καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών προς τους πολίτες".


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)