ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ

Συλλαλητήριο για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, όπως το χαρακτηρίζουν σε ανακοίνωση κάλεσμα τους, διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας (μέλος ΟΓΕ).
Η εκδήλωση θα γίνει στη 1:00 μ.μ. στο Νέο Πάρκο της Φλώρινας.
Όπως αναφέρει ο Σ.Γ.Φ. ξεδιπλώνει την αγωνιστική του δράση για τη φετινή Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, με το βλέμμα στραμμένο στο δολοφονικό έγκλημα. Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ. Η οργή και η αγανάκτηση μας για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, να εκφραστεί σε συλλογική δράση. Καλούμε τις εργαζόμενες γυναίκες, τις άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις αγρότισσες, τις συνταξιούχους, τις φοιτήτριες, τις μαθήτριες σε συλλαλητήριο την Τετάρτη 8/3, στη 13:00 στο Νέο Πάρκο. Με την παρουσία μας να δηλώσουμε την αποφασιστικότητα μας ώστε να μην σιωπήσουμε, να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ξεσκεπαστούν οι αιτίες και ο ένοχοι: οι επιχειρηματικοί όμιλοι, το κράτος τους και όλες οι κυβερνήσειςπου στηρίζουν τις εγκληματικές πολιτικές θυσιάζοντας τις ζωές των νέων ανθρώπων. Δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμα των παιδιών μας να ζήσουν όπως τους αξίζει τον 21ο αιώνα. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη βαρβαρότητα που έχει θάψει τις ζωές των παιδιών μας κάτω από τα κέρδη των ομίλων".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)